Fisa de securitateOmologare / Aviz BIO

Betanal Quattro
image_print

Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și a unor monocotiledonate din culturile de sfeclă de zahăr

 

Substanțe active: fenmedifam 60 g/l +desmedifam 60 g/l+ etofumesat 60 g/l + metamitron 200 g/l
Formulare: SE (suspoemulsie)

 

MOD DE ACȚIUNE:

Substanțele active fenmedifam și desmedifam acționează prin frunzele buruienilor. Etofumesat și metamitron acționează asupra buruienilor atât prin preluarea lor din sol de către rădăcini, cât și prin foliajul acestora, inhibând fotosinteza. Betanal Quattro conține un aditiv pe bază de ulei de rapiță, ceea ce asigură o foarte bună aderență, absorbție și eficacitate. El posedă o selectivitate perfectă față de culturile de sfeclă.

MOD DE UTILIZARE:

Betanal Quattro se aplică începând de la stadiul de cotiledoane până la apariția a 4 frunze adevărate ale buruienilor, în 3 tratamente secvențiale la doza de 1,5 l/ha.

Cultura Organism țintă Doza / Concentrație
Sfecla de zahăr Buruieni dicotiledonate anuale (1,5 + 1,5 + 1,5) l/ha în tratamente secvențiale

 

SPECTRU DE COMBATERE:

Betanal Quattro are același spectru larg de combatere ca Betanal Expert. El oferă suplimentar un grad de combatere excepțional pentru speciile de buruieni Setaria spp., Matricaria spp., Sonchus oleraceus și Sonchus asper. Din acest motiv, se recomandă tratamentele cu Betanal Quattro în cazul infestării puternice cu aceste specii.

 

Înainte de utilizare citiți cu atenție eticheta de pe ambalaj !
Producător: Bayer CropScience