Fisa de securitateOmologare / Aviz BIO

Dezinfectant delicat pentru dezinfecţia tuturor suprafeţelor, materialelor, dispozitivelor, mobilei ce pot fi spălate şi tratate umed precum şi pentru dezinfectarea mâinilor împotriva bacteriilor (patogene), a fungilor şi viruşilor speciali

Substanţe componente: 0,05g hipoclorid de sodiu 0,005g dioxid de clor, 0,2g clorură de sodiu
Formulare: produs gata de utilizare
Înregistrare/Certificare:
BAuA (Institutul Federal pentru Siguranţă şi Sănătate la Locul de Muncă): Nr. de înregistrare N-80394
Virucid EN14476
Levurocide EN1650, EN 13697
Bactericide EN 1276, EN 13697
Legionella EN 13623

DĂUNĂTORI VIZAŢI:  bacterii, fungi şi viruşi speciali

Ecodis sensitive îndepărtează 99,999% din bacterii, fungi şi viruşi speciali şi serveşte pentru dezinfecţia tuturor suprafeţelor din gospodărie ce pot fi spălate şi tratate umed.

Proprietăţi produs: Combinaţia ionizată de substanţe active ale Ecodis Sensitive contribuie la protejarea dumneavoastră şi la protejarea familiei dumneavoastră împotriva bacteriilor patogene, a fungilor şi a viruşilor speciali. Ecodis Sensitive nu are alcool, conservanţi, tenside şi nici coloranţi şi parfum. Ecodis Sensitive nu conţine nanomateriale. Ca efect, Ecodis Sensitive dezvoltă pe termen scurt un miros volatil de clor. Firma Dermatest GmbH a confirmat toleranţa cutanată a fi „foarte bună“.

DOMENIUL ŞI ARIA DE UTILIZARE

Ecodis Sensitive este un produs gata de utilizare, folosit pentru dezinfecţia tuturor suprafeţelor, materialelor, dispozitivelor, mobilei ce pot fi spălate şi tratate umed precum şi pentru dezinfectarea mâinilor împotriva bacteriilor (patogene), a fungilor şi viruşilor speciali. Dezinfecţia cu Ecodis Sensitive este bactericidă, levuricidă, fungicidă şi sporocidă. Dezinfectează rapid şi efectiv prin curăţare prealabilă intensă (îndepărtarea biopeliculelor şi mucegaiurilor) şi prin curăţarea prealabilă o dezinfecţie mai eficientă (omorând sau inactivând bacteriile, legionella, fungii, viruşii speciali). În ciuda efecienţei sale sporite, Ecodis Sensitive este inofensiv pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor. Nu este toxic şi este blând cu materialele.

Doze de aplicare recomandate:  2-5ml de solutie de lucru pe mp in functie de suprafata tratata

Zona de aplicare: Spații interioare, tegumente

Metoda de aplicare: Îndepărtaţi capacul de siguranţă şi pulverizaţi Ecodis Sensitive simplu prin metoda Pulverizare-Ştergere pe suprafeţe, obiecte sau mobila care a fost în prealabil curăţaţă până la umezirea completă. Pentru a îndepărta bacteriile, lăsaţi să acţioneze 30 de secunde. După aceea ştergeţi cu o cârpă umedă. Pentru un efect maxim lăsaţi să acţioneze 15 minute. Înainte de utilizare verificaţi toleranţa materialului şi rezistenţa culorilor în special în cazul marmurei, pietrei naturale sau a materialelor pe suprafeţe mai mici. Se foloseste intre 2-5ml de solutie de lucru pe mp in functie de suprafata tratata.Consumul indicat variaza in functie de proprietatile suprafatei si proprietatile materialului tratat. Dermatest GmbH au oferit tolerant dematologica pielii ca fiind ‘’ foarte buna’’. Potrivit pentru igiena umana (mâini)

lnstrucțiuni specifice de utilizare: Dacă este necesar, procesul poate fi repetat de mai multe ori. Temperatură utilizată: nu utilizaţi sub temperatura de îngheț. Protejaţi de radiaţiile solare. Închideţi bine recipientele deschise

Înainte de utilizare citiţi cu atenţie eticheta de pe ambalaj !

Producător: Dermatest GmbH