Ajuns la editia cu numarul 21, targul INDAGRA este si in 2016 un eveniment reper pentru specialistii din domeniul agricol, dar si pentru publicul larg. Cele cinci zile destinate prezentarii de produse, tehnologii si informatii sunt o sursa valoroasa de informatii pentru toti cei care vor trece pragul INDAGRA.

Evenimentul reuneste in acest an peste 450 de expozanti din 22 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea (Sud), Danemarca, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Lituania, Luxembourg, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafata de peste 30.000 mp.

Ce veti regasi la INDAGRA?

Fie ca vorbim despre sisteme performante pentru irigatii, ingrasaminte organice, tractoare de generatie noua care pun accent pe: diminuarea consumului, eficienta, costuri reduse de operare, sisteme de monitorizare pentru animale care se pot conecta la tableta, laptop si smartphone sau sisteme pentru valorificarea deseurilor agricole prin producerea de biogas, acesta putand fi folosit la producerea de energie termica si electrica – toate vor putea fi regasite la INDAGRA.
Si acestea sunt doar o mica parte din ceea ce le va fi prezentat vizitatorilor in cadrul acestui eveniment.