Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila are placerea sa va invite la Targul National AgriCultura 2015, de la Braila. Continuand traditia de 19 ani, intr-o zona preponderent agricola, târgul se va desfasura in acest an în perioada 1 – 4 octombrie 2015, in parcarea Braila Mal, pe o suprafata de peste 5000 mp.

Ne propunem sa readucem pe agenda specialistilor din agricultura, cererea si oferta de masini si utilaje agricole, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, seminte, echipamente pentru industria alimentara, procesatori de produse agricole, echipamente pentru energii regenerabile, producatori de vinuri, legumicultori, horticultori, banci si societati de asigurare etc.

Dorim de asemenea, ca experienta celor mai de succes producatori agricoli sa fie cunoscuta de toti profesionistii din acest domeniu, targul devenind astfel o veritabila platforma de comunicare si de dezvoltare a afacerilor.

Pe langa componenta expozitionala, Târgul AgriCultura 2015 va mai aduce in atentie si un program complex de evenimente informative, seminarii, transformandu-l intr-o manifestare de referinta pentru mediul de afaceri din Romania.

Sursa: www.cciabr.ro