Îngrăşământ binar pe bază de Azot și Fosfor

Ferilos 10-34 este un îngrășământ lichid pe bază de polifosfat de amoniu cu un procent de polimerizare de 55% recomandat la culturile de cereale, porumb, sfeclă de zahăr, cartofi, pepeni.

Avantaje:

Efect sinergic între elementele amoniacale și fosforice, fosforul inducând o activitate intensă rădăcinilor permițând dezvoltarea riguroasă a acestora. Manifestă un efect marcant starter față de culturi, prezența ionilor poli-fosforici permite o mai bună absorbție a microelementelor prezente în sol protejându-le de fenomenele de insolubilitate, nu permite ca ionii de Al sau Fe să blocheze fosforul pe soluri cu PH acid iar pe solurile cu PH alcalin nu va permite blocarea fosforului de către ionii de calciu și magneziu.

Mod de aplicare:

Prin fertirigare în primele faze de vegetație sau localizat odată cu semănatul în câmp cu echipament specializat.

Doză recomandată:

60- 80Kg/HA dacă este folosit ca starter în combinație cu îngrășăminte complexe solide și 100-130kg/ha ca fertilizare de bază starter în combinație cu produse azotoase (la cereale, rapiță, floarea soarelui și porumb).

Avertizări și recomandări:

Atenție la amestecul cu produse care conțin potasiu în mediul protejat (seră, tunel).

Pentru culturile de porumb, floare, rapiță și cereale păioase nu se folosesc alte produse, solide sau lichide în amestec la aplicarea odată cu semănatul.

Dacă se folosesc îngrășăminte solide acestea vor fi administrate separat: fie la pregătirea patului germinativ, fie odată cu semănatul.

Ambalare:

Tank cu capacitate de 1300 kg.

Compoziție
Azot Amoniacal(NH4) 10%
Fosfor Total(P2O5) 34%
Caracteristici
Aspect Solutie de culoare verde
Densitate 1.3kg/L
Temperatura de inghet -20°C
PH 6-6.5

 

Înainte de utilizare citiți cu atenție eticheta de pe ambalaj !

Producător: EURO TSA