Fisa de securitateOmologare / Aviz BIO

 

Erbicid pentru combaterea majorității buruienilor din cultura de porumb

 

Substanță activă: mesotrione 37,5 g/l + S-metolaclor 375 g/l + terbutilazin 125 g/l

Formulare: Suspoemulsie

MOD DE ACȚIUNE:

Utilizați adjuvantul Atplus la doza de 0,5 l/ha pentru creșterea eficacității împotriva buruienilor răsărite în momentul aplicării. Lumax se aplică în solele aflate în asolamente raționale, cu îmburuienare medie și cunoscută.

Aplicarea erbicidului Lumax 537,5 SE în postemergență timpurie necesită pregătirea superioară a patului germinativ: mărunțit și bine așezat. Se obține astfel stimularea răsăririi uniforme a buruienilor, cât și ameliorarea formării peliculei de erbicid

MOD DE UTILIZARE:

Lumax 537,5 SE este inovația care permite combaterea majorității buruienilor din cultura de porumb printr-o singură trecere. Aplicat în postemergență timpurie, Lumax 537,5 SE are acțiune multiplă asupra buruienilor răsărite, dar și acțiune de lungă durată la sol. Utilizat conform recomandărilor, Lumax este selectiv pentru cultura de porumb.

 Cultura Spectru de combatere Doza Epoca de aplicare
Porumb Buruieni anuale monocotiledonate și dicotiledonate, parțial perene 3-3,5 l/ha(se aplică împreună cu adjuvantul Atplus)
  • postemergent timpuriu  (porumb 3-4 frunze, buruieni dicotiledonate 2-3 frunzulițe, buruieni monocotiledonate înainte de înfrățire)

 

 

Înainte de utilizarea produsului citiți cu atenție eticheta de pe ambalaj !

Producător: Syngenta