Fisa de securitateOmologare / Aviz BIO

 

Acaricid cu spectru larg de combatere a păianjenilor cu acțiune ovicidă, larvicidă și nimfocidă

 

 

Substanţe active: Hexithiazox 10 %
Formulare:  WP – Pulbere umectabila

 

MOD DE ACŢIUNE

Nissorun 10 WP este un acaricid foarte eficace in combaterea paianjenului rosu, paianjenul comun, paianjenul galben si paianjenii eriofizi. Nissorun 10 WP prezinta efect translaminar, combate paianjenii pe ambele fete ale frunzelor. Ouale depuse de adultii care au intrat in contact cu produsul devin sterile. Produsul prezinta activitate reziduala lunga de peste 40 zile. Nu este afectat de precipitatiile survenite dupa ce solutia s-a uscat pe planta.

MOD DE UTILIZARE

Se recomanda ca stropirile sa se faca uniform. Se vor folosi cantitati de apa la hectar, specifice pentru fiecare cultura si stadiu de vegetatie.
La pomii fructiferi se recomanda sa se aplice in special inaintea infloritului sau in perioada eclozarii oualelor de iarna (sfarsitul lunii aprilie-inceputul lunii mai).
La vita de vie se recomanda in special in perioada de inmugurire si pana la sfarsitul infloritului. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente de acarieni se recomanda aplicarea unui singur tratament in cursul unei perioade de vegetatie. Se va alterna cu alte produse acaricide.

 

Cultura Daunatori Doza
Vita de vie Păianjenul comun (Tetranychus urticae)
Păianjenul roşu (Panonychus ulmi)
0,5 kg/ha
Pomi fructiferi Păianjenul roşu (Panonychus ulmi) 0,03%
Ardei, castraveti Păianjenul comun (Tetranychus urticae) 0,04%
Soia Păianjenul comun (Tetranychus urticae)  0,04%

 

Inainte de utilizare cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj !

Producător: Nippon Soda