|
SOIA (Probstdorfer) |
SIGALIA |
Soia nemodificata genetic, grupa “00”, cu crestere semideterminata. Este adaptata la conditii de seceta. Prezinta rezistenta mare la atacul de Peronospora. Este toleranta la atacul de paianjen Eliberează terenul timpuriu (in jurul datei de 15 septembrie) si poate lasa in sol peste 100 kg N s.a. Talie 140cm. Rezistenta foarte buna la scuturare Continut de ulei 20,4% Proteine 41,1% cantitate sam. (kg./ha) 100-120 Densitate semanat (bg/mp) 60-65 |
SINARA |
Soi din categoria “00”, cu un timp de maturizare mediu-tarziu. Sinara are insusiri similare cu soiul-mama, Sigalia. Sinara se evidentiaza prin productii ridicate, o formare excelenta a bobului si rezistenta la cadere.Crestere: semideterminata Talie – 110 cm Rezistenta la scuturare: foarte buna Continut de ulei: 21,1% Proteina: 41,4% Cantitate sam (kg/ha): 100-120 Densitate semanat (bg/mp): 60 |
SOLENA |
Noul soi de soia combina o dezvoltare buna a plantelor cu o maturizare extrem de timpurie, caracteristice soiurilor de tipul “000”, fiind pretabil pentru cultura succesiva sau zonele din nordul tarii (Botosani, Suceava, Neamt). Datorita perioadei prelungite de umplere a bobului, asigura baza unor productii stabile si ridicate. Crestere: semideterminata. |