Fisa de securitateOmologare / Aviz BIO

Insecticid concentrat utilizat pentru combaterea artropodelor (muște, țânțari,
gândaci, alte insecte târâtoare) prin alte mijloace decât prin alungare
sau atragere.

CUMPĂRĂ ONLINE (>>> spre magazin)

 

Substanţe active: Deltametrin 1 %; esbiotrin 2 %; Piperonil butoxid 5 %
Formulare: SC – Suspensie Concentrata

Beneficii:

  • Combate insectele dăunatoare și generatoare de disconfort
  • Remanență sporită și aplicare sigură și comfortabilă, fără miros
  • Cu efect de “knock-down” agresiv

MOD DE ACŢIUNE

SOLFAC® COMBI NF este un insecticid concentrat care conține doi piretroizi sintetici combinați cu un agent sinergic.
Esbiotrinul oferă un efect de șoc imediat, urmat de un knock-down consistent; deltametrinul este fotostabil și garantează o activitate de anihilare și control a dăunătorilor, având, de asemenea și o activitate reziduală bună, iar piperonil butoxid-ul îmbunătățește activitatea biocidă de contact, protejează ingredientele active atât împotriva degradării enzimatice, cât și ajută piretroizii să penetreze în corpul insectei.
Caracteristica principală a SOLFAC® COMBI NF este efectul său imediat rapid și letal combinat cu o activitate reziduală lungă (până la 90 de zile).
SOLFAC® COMBI NF este sigur în utilizare datorită absenței solvenților, motiv pentru care mirosul produsului este aproape insesizabil, iar remanenta crescuta, comparativ cu alte formulari similare.
SOLFAC® COMBI NF oferă de asemenea un efect puternic de „flush-out”, de „extragere” a dăunatorilor din ascunzișuri, prin urmare, este recomandat pentru controlul atât al insectelor zburătoare, cât și târâtoare.
Datorită compoziției sale speciale, SOLFAC® COMBI NF are și un efect repelent, îndepărtând (ținând departe) insectele de suprafețele tratate și este foarte eficient împotriva insectelor dăunătoare rezistente la ingredientul comun activ sau formulele piretroide nesinergizate.

MOD DE APLICARE

SOLFAC® COMBI NF poate fi aplicat cu pompa reziduală de spate (vermorel), atât cu presiune scazută (< 2 atm.), cât și cu presiune ridicată (pulverizatoare electrice), dar și cu atomizoare sau nebulizatoare ULV, luând, însă, în calcul, folosirea unor diuze mai mari, pentru a împiedica înfundarea acestora.
Produsul poate fi aplicat în zone urbane locuite (locuințe rezidențiale, centre comerciale, școli, grădinițe, spitale), areale industriale (industria alimentară, depozite) sau ferme de animale și păsări.

DĂUNĂTORI VIZAȚI:
– Ploșnițe, purici, furnici, muște, țânțari (inclusiv „țânțarul-tigru”), gândaci de bucătărie
– Dăunatori specifici fermelor de animale și păsări

Metoda de aplicare Concentraţia soluţiei de lucru / doza de aplicare
Prin pulverizare Concentrația soluției de lucru: 0,75% – 1%
Doza de aplicare:1 litru soluție de lucru pentru tratarea a 10m²

 

Înainte de utilizare citiți cu atenție eticheta de pe ambalaj !

Producător: Industrialchimica Srl