Am lansat noul website Agrovet, ce vă oferă informații actualizate despre toate produsele comercializate de compania noastră, prezentate într-o formă accesibilă, ușor de înțeles.

Produsele din paleta noastră sunt grupate în categorii și subcategorii, iar în fișa fiecărui produs regasiți, pe lângă informațiile legate de compoziție, mod de utilizare și doze de aplicare, și fișa tehnică de securitate, precum și fișa de omologare.

Vă oferim, de asemenea, programele tehnologice aferente fiecărei culturi, fie că vorbim de cereale păioase, porumb, floarea-soarelui, rapiță, cartof, dar și de sfeclă de zahăr, soia, viță de vie sau pomi fructiferi. Aceste programe sunt create de specialiștii noștri în consultanță agricolă și se adresează tuturor fermierilor, indiferent de zona agricolă din care provin, și conțin informații legate de momentul aplicării tratamentelor cu produse de uz fitosanitar, precum și produsele recomandate.

Nu în ultimul rând, pe orice pagină a website-ului regăsiți caseta de căutare, pe care o puteți utiliza pentru a găsi rapid informații despre produsul sau cultura căutată.