Agrovet Bucuresti

Compania AGROVET SA Bucureşti este firma părinte al unuia din cele mai importante grupuri de societăţi care operează în sectorul agricol românesc. Grupul AGROVET a devenit o afacere dinamică de nădejde, cu o strategie bine definită, cu conexiuni puternice şi o poziţie foarte bună pe un segment larg al pieţei interne şi externe.

GRUPUL AGROVET a fost înfiinţat pentru a asigura o politică integrată comercială, promoţională şi de piaţă pentru toate firmele implicate în dezvoltarea programului agricol al AGROVET, pentru a oferi o distribuire judicioasă a resurselor de care dispun membrii în cadrul grupului şi pentru a coordona pe cât de bine posibil politica de investiţii.

AGROVET SA, persoana juridică principală a GRUPULUI, a fost înfiinţată în 1994, preluând activitatea de la SIBCO AGROVET SRL, o societate care s-a ocupat, încă din 1990 de importul anumitor materii şi materiale de mare importanţă pentru promovarea reformei şi asigurarea recoltei, cele mai multe din ele fiind deficitare la nivel naţional, printre care: produse de uz fitosanitar (pesticide), seminţe superioare genetic, furaje proteice (premixuri) ca şi maşini, tractoare, echipament agricol sau părţi componente ale lor de asamblat şi finalizat în România (echipament pentru irigaţii, instalaţii pentru producerea de furaje combinate, combine etc.).

tuvÎn martie 2006, Organismul de Certificare TÜV CERT, prin TÜV Rheinland InterCert Kft a certificat, cu nr. de înregistrare 75 100 20281, că AGROVET SA a aplicat şi menţine un sistem de management al calităţii şi principiile HACCP pentru depozitare, comercializare şi distribuţie de inputuri pentru agricultură, zootehnie şi igienă publică, producţie agricolă şi seminţe certificate, precum şi pentru cantina AGROVET, în conformitate cu ISO 9001:2000.

Agrovet SA: Sediul social: Bucuresti, Sector 1, Str. Siriului nr. 20, cod postal 014354. CUI: RO6193482. Nr. Reg. Com.: J40/16740/94.

Parteneri