Categorii produse


AGROVET este una din cele mai importante companii care operează în sectorul agricol românesc, cu o vastă rețea de distribuție la nivel național. Grupul AGROVET a devenit o afacere dinamică de succes, cu o strategie bine definită, cu conexiuni puternice şi o poziţie foarte bună pe un segment larg al pieţei interne şi externe.

GRUPUL AGROVET

GRUPUL AGROVET a fost înfiinţat pentru a asigura o politică integrată comercială, promoţională şi de piaţă.

Înființată încă din anul 1990, având specialiști de valoare, buni teoreticieni și practicieni, compania Agrovet vă pune la dispoziție produse și servicii pentru optimizarea tuturor verigilor tehnologice ale culturilor dumneavoastră, produse și programe individualizate atât pentru protecția plantelor, cât și pentru combaterea insectelor și a rozătoarelor, precum și semințe certificate, de calitate superioară, rezistente la boli și daunători.

Agrovet vă propune o oferta variată de produse pentru protecția plantelor (erbicide, fungicide, insecticide acaricide, tratament samanță, regulatori de creștere, adjuvanți, defolianți-desicanți), îngrășăminte (îngrășăminte solubile cu aplicare foliară sau la sol, îngrășăminte starter și nitrofluid), semințe certificate, precum și biocide (insecticide, dezinfectanți, raticide).

Certificări

AGROVET a implementat și menține sistemul de management al calității SR EN ISO 9001:2015 pentru depozitare, comercializare şi distribuţie de inputuri pentru agricultură, igienă publică, dezinfectanți.